Era însărcinată când a mers la culcare. Când s-a trezit, copilul nu mai era în burtică. Ce a pățit femeia

Jody a intrat într-un somnd adânc în momentul în care trebuia să nască.

Femeia nu ține minte absolut nimic din ce s-a întâmplat în timpul operației de cezariană sau după, deoarece a dormit zile bune.
„Mă intristează foarte tare, pentru că nu îmi amintesc momentul în care am născut şi acelea sunt nişte clipe foarte preţioase”, a mărturisit femeia pentru dailymail.co.ok.

Din nefericire, boala l-a afectat și pe bebeluș. Acesta a murit la scurt timp după naștere. O gravidă a vrut să filmeze prima ecografie.

Medicul i-a zis că nu vrea să vadă ce are înăuntru Jessica Capitani a intrat în atenția presei din afară după ce și-a povestit experiența dureroasă.

O poveste cu final neașteptat A dorit dintotdeauna să devină mamă, iar visul ei părea să devină realitate în anul 2005.

A vrut să filmeze prima ecografie, însă s-a lovit de dorința medicului de a-i explica unele lucruri înainte. „Credeam că ecografia din acea zi era pentru a vedea care va fi genul copilului.

Am fost atât de naivă. Nu m-am gândit că ecografiile se folosesc pentru multe alte lucruri”, a spus Jessica, scrie presa britanică.

„Când am văzut anatomia bebelușului pe ecran, de-abia așteptam să dau vestea că e băiat întregii familii”, a mai spus femeia. Ceea ce nu știa era că bucuria ei avea să dureze puțin.

Medicul i-a spus că nu și-ar dori să filmeze bebelușul din pântece, că nu ar vrea să știe ce are în ea.

Se pare că femeia avea multe complicații, unele amenințându-i viața atât ei cât și copilului.

Printre altele, copilul urma să se nască cu Sindromul Down și cu hidrocefalie.

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru  Intra AICI  SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !