Pana unde ajunge devotamentul? Un caine demonstreaza în fața unei mulțimi de oameni cât de mult își iubește stăpânul beat. Frumoasa lectie…

„Cainele este cel mai bun prieten al omului” Oricat de cliseica ar parea aceasta fraza, se oglindeste tot mai mult in realitatea vietii cotidiene, in care necuvantatoarele ne dau lectii tot mai pretioase despre ce inseamna iubirea neconditionata, loialitatea si mai ales despre solidaritate.

Iar pentru ca aceste cuvinte sa nu para lipsite de sens, va prezentam o scena petrecuta intr-un loc public din Columbia, care, prin intermediul retelelor de socializare a ajuns sa fie cunoscuta de milioane de oameni. Protagonisti sunt un barbat si cainele sau. Iar marturie este filmuletul de mai jos, in care cainele isi apara stapanul, care doarme pe asfalt, dupa o betie crunta.

Un șofer furios a încercat să-l trezească pe bărbat, dar câinele nu dorea acest lucru! El nu dorea ca stăpânul său să fie trezit, așa că a reacționat în apărarea lui.Cațelul curajos a reușit să îl sperie pe șofer care s-a îndepărtat rapid.
Oamenii speriați au considerat că este nevoie de autorități pentru a se ocupa de câine și pentru a-l evacua pe omul străzii din drum, informeaza a1.ro.