Sunt curios, oare mai ascultă cineva acest gen de muzică? O melodie care îți va alina sufletul! Angela Similea-o voce de aur!


 

Muzica este un suflet pereche al omului. Ea retrăiește aceleași emoții în paralel cu sufletul nostru.Genul acesta de muzică pare a fi uitat demult, deoarece cunosc din ce în ce mai puține persoane care ascultă asemenea melodii.

Angela Similea în acest videoclip interpretează melodia „Să mori de dragoste rănită”. Aceasă piesă a fost un HIT în vremurile de demult, însă acum majoritatea uită de cele mai frumoase melodii românești și ascultă tot felul de prostii. Dragi români, nu uitați adevăratele valori și frumuseți ale țării noastre, nu uitați de cei mai buni interpreți și de cele mai frumoase melodii de dragoste. Distribuiți în continuare acest fiÎn plus nu uita că site-ul nostru îți stă la dispoziție ori de câte ori dorești să vizionezi un filmuleț interesant sau util. Noi îți mulțumim pentru vizionare și te mai așteptăm cu mare drag pe la noi în vizită!lmuleț și prietenilor voștri de pe facebook dacă v-a plăcut cu adevărat această piesă prefrumoasă.

What's Your Reaction?

Angry Angry
1
Angry
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
2
Geeky
Lol Lol
2
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Scary Scary
0
Scary
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Sunt curios, oare mai ascultă cineva acest gen de muzică? O melodie care îți va alina sufletul! Angela Similea-o voce de aur!

error: Conținutul este protejat !!